Pirmo reizi Ventspilī notiks Oļega Sorokina rīkotās bērnu hokeja meistarības dienas.

Slavenais hokejists Oļegs Sorokins jau sešus gadus rīko hokeja meistarības dienas jaunajiem hokejistiem. Šogad no 18. līdz 20. jūnijam šāds pasākums pirmoreiz notiks arī Ventspilī. Šo gadu laikā jauno hokejistu meistarības pilnveidošanā piedalījušies arī tādi pazīstami Latvijas izlases hokejisti kā Lauris Dārziņš, Armands Bērziņš, Rodrigo Laviņš, Jānis Sprukts, Kārlis Skrastiņš, Artūrs Irbe, Edgars Masaļskis un citi. Daži no šiem hokejistiem apstiprinājuši dalību arī Ventspilī.

Hokeja meistarības dienu galvenais organizators Oļegs Sorokins atklāja, ka nometnes galvenā ideja ir stimulēt jaunatnes hokeju. «Ne vienmēr visām nometnēm un ar hokeju saistītajiem pasākumiem jānotiek Rīgā. Ventspilī ir ļoti laba vide un infrastruktūra, lai varētu sarīkot šādu pasākumu. Ar šo trīs dienu pasākumu vēlamies dot jaunajiem spēlētājiem neaizmirstamas emocijas, kā arī ceram, ka viņi uzņems tik spēcīgu pozitīvisma lādiņu, lai turpmāk būtu vēl lielāka apņēmība spēlēt un trenēties hokejā. Cilvēki Ventspilī ir ļoti atsaucīgi un pretimnākoši, tāpēc, domāju, šī nometne varētu kļūt par ikgadēju pasākumu un ilgt vairākas dienas.»

Jāpiebilst, ka garākas un vairākas šāda tipa nometnes vasarā organizēt liedz Ledus halles noslogojums. Kā jauVentas Balss iepriekš ziņoja, tad vasarā mūsu sporta bāzes ļoti iecienījuši ir Krievijas daiļslidotāji un hokeja komandas, kas jau labu laiku iepriekš rezervē nometnes pie mums.

Katrā meistarības dienā notiks gan viens treniņš uz ledus, gan viens fiziskais treniņš, ko vadīs pašreizējais Latvijas izlases un Rīgas Dinamo fiziskās sagatavotības treneris Vilnis Klucis. Nometnē var piedalīties jaunieši, kas jau nodarbojas ar hokeju un ir vecumā no 8 līdz14 gadiem (iespējami arī daži izņēmumi). Jāpiebilst, ka dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: