Cīņa par Latvijas Basketbola līgas čempionu titulu beigusies ar VEF Rīga uzvaru pār BK Ventspils. Rezultāts 87:82.

Fotogrāfijas no spēles.

Mača sākumā rīdziniekiem neveicās ar metieniem, kas ļāva ventspilniekiem izvirzīties vadībā ar 4:0. Vairāki veiksmīgi uzbrukumi ventspilniekiem deva pārliecību, kas ļāva noslēgt pirmo desmitminūti, esot vadībā – 22:18.

Otrā ceturkšņa ievadā ‘’Ventspilij’’ padevās divas veiksmīgas sadarbības, kas deva jau astoņu punktu pārsvaru (24:18), taču tad VEF izvirzījās vadībā 29:26, bet pēc pirmā puslaika bija neizšķirts – 35:35.

Otro puslaiku ar diviem precīziem tālmetieniem iesāka VEFs (41:35). Līdera lomu viesu rindās uzņēmās Bakičs, rīdzinieki izvirzījās vadībā ar deviņu punktu pārsvaru (49:40). Guntis Endzels bija spiests pieprasīt minūtes pārtraukumu. Desmitminūtes turpinājumā uguņoja abas komandas, kas pirms ceturtās ceturtdaļas rezultāts bija 58:57.

Ceturtajā ceturtdaļā laukumā abas komandas spēkus nesaudzēja, cīnoties par katru laukuma centimetru. Visu laiku nelielā vadībā atradās ‘’VEF Rīga’’, tomēr savu skatītāju atbalstīti ventspilnieki prata lauzt mača gaitu, pārņemot vadību (72:68). Tomēr uzvaru ar rezultātu 87:82 izcīnīja VEF.

Sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: