BK Ventspils basketbolsitiem nav izdevies jau sestajā mača pielikt punktu LBL finālam - mačā Rīgā mūsējiem piekāpas VEF 70:72 un sērijā rezultāts kļuva neizšķirts 3:3.

Ventspilnieki labi iesāka šo maču, pirmo ceturtdaļu uzvarot 24:19, taču pēc īsās atpūtas krietni labāk jau sāka darboties mājinieki, kuriem šoreiz palīdzēja ne tikai Kristaps Janičenoks, bet arī centrs Artjoms Parahovskis. Mājinieki bija precīzi no dažādām distancēm, kamēr viesu uzbrukums bija pamatīgi iebuksējis. 20 spēles minūtēs VEF  iekrāja desmit punktu pārsvaru (46:36), bet otrā sākumā attālinājās līdz 13 punktiem. 

Pēdējo ceturtdaļu ventspilnieki sāka ar astoņu punktu deficītu, ilgu laiku nespēja tikt tuvāk, tomēr mača beigas izvērtš intriģējošas. Pateicoties komandas centīgai spēlei aizsardzībai (arī rīdzinieku pasīvajam uzbrukumam) un Jāņa Strēlnieka aukstasinībai uzbrukumā, BK Ventspils tika pie iespējas izraut pagarinājumu vai pat uzvaru. Diemžēl pēdējais metiens mērķi nesasniedza - trešā uzvara VEF, bet čempionu noskaidrosim septītajā finālspēlē, kas risināsies piektdien Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: