Sestdien ventspilnieki un pilsētas viesi bija aicināti uz Pārventu, kur norisinājās Pārventas svētki 2011.

Apskati fotogrāfijas! 

Pasākumu atklāja ar svētku gājienu, kurā piedalījās Ventspils 3. un 5. vidusskolas audzēkņi un pedagogi, kā arī Ventspils skolu audzēkņi ar saviem vecākiem.

Svētku koncertā pārventniekiem un Ventspils viesiem savas skaistākās dziesmas dāvināja Gaļinas Poļiščukas teātra observatorijas aktrise, dziedātāja Karīna Tatarinova, muzikāli dramatiskais kolektīvs „Hevre Hahomin" no Ventspils, kā arī ar savu atraktivitāti priecēja grupa „Musiqq".

Par skaistu tradīciju ir kļuvusi Ventspils vispārizglītojošo mācību iestāžu audzēkņu un pedagogu veidotā izstāde „Mazais ziedu paklājs", kas arī šogad visus klātesošos priecēja ar savu krāsainību un daudzveidību.  Tāpat arī īpašu vietu šajos svētkos ieņem sportiski izglītojoša spēle „Vai tu pazīsti Pārventu?", kurā dalībnieki  no Ventspils 3. un 5. vidusskolas parādīja savas zināšanas, savukārt dziesmu ansamblis „Mrija", folkloras kopa „Zdravica", baltkrievu dziesmu ansamblis „Žuravinka" visus klātesošos uzmundrināja ar savām dziesmām.


Bērnu parku „Fantāzija" šajos svētkos pieskandināja bērnu vokālie ansambļi no pirmsskolas izglītības iestādēm "Varavīksne", „Margrietiņa", „Pasaka", kā arī Ventspils 3. un 5. vidusskolas audzēkņi Rotaļu pēcpusdienā. Visiem interesentiem bija iespēja savu prasmi un spējas parādīt radošajās darbnīcās.


Svētkos īsts Grāmatu virpulis norisinājās Pārventas bibliotēkā. Ikvienam bija iespēja par izdevēja cenām nopirkt jaunas grāmatas savam priekam un dāvanām, kuras piedāvā dažādi Latvijas grāmatu izdevēji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: