Sauso maču sērīja pārtrūkusi FK Ventspils spēlētājie, tomēr komanda tikusi pie sestā panākuma Latvijas virslīgas čempionātā, ar 2:1 pieveicot Daugavu.

Pirmais puslaiks pagāja līdzīgā cīņā ar tikai vienu atmiņā palikušu vārtu gūšanas momentu - viesu vārtsargs Māris Eltermanis pēc Vladimira Bespalova sitiena bija spiests vilkt bumbu ārā no vārtu apakšējā stūra. Izvilka. Puslaika izskaņā īsā laikā abas komandas palika nepilnos sastāvos. Vispirms pēc lielākas grūstīšanās sarkano saņēma ventspilnieku pussargs Tukura, bet jau pēc pāris minūtēm viesu aizsargs Čihradze iebadīja Ruginam un arī nopelnīja noraidījumu.

Otrajā puslaikā tika arī gūti vārti. Rezultātu aklāja Kosmočovs, kritienā raidot bumbbu vārtos pēc Martinesa piespēles. Pēc dažām minūtēm Volkovs rezultātu izlīdzināja, bet 60. minūtē Gabovs ar tālu soda sitienu panāca 2:1. FK Ventspils minimālo pārsvaru šoreiz izdevās nosargāt, tā svinot sesto uzvaru un turnīra tabulā panākot Liepājas metalurgu.

Jau 11. maijā mūsējiem nākamā spēle - viesos jācīnās ar Skonto. Apsveicpot komandu ar uzvaru, ventspilnieku galvenais treneris Sergejs Podpalijs arī piebilda, ka pirms mača ar rīdziniekiem jādomā ne tikai tas, kā atgūt spēkus, bet arī, kā aizvietot Tukuru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: