Ventspils Augstskolas šodien savā laukumā aizvadīs izšķirošo spēli par LBL2 čempionu titulu, tiekoties ar BAA Rīga komandu. Mača sākums pulksten 19.

Pēc trim mačiem ar rezultātu 2:1 vadībā bija ventspilnieki, kas nozīmēja, ka viņi čempionu titulu varēja nodrošināt jau pirmdien Rīgā. VeA maču sāka tiešām iespaidīgi, pirmo ceturtdaļu noslēdzot savā labā 24:14, bet otrajā turpinot attālināties. Vienu brīdi ventspilnieki bija vadībā ar +17 (36:19), taču līdz lielajam pārtraukumam spēja gūt vēl tikai četrus punktus, kamēr mājinieki atbildēja ar 13. Veiksmīgu pakaļdzīšanos mājinieki turpināja arī pēc pārtraukuma, četrarpus minūtes līdz trešās ceturtdaļas beigām arī pārņemot vadību 47:44. Atlikušajā mača daļā vadība bija te viena, te otra komanda, tomēr precīzāki izšķirošajos brīžos bija BAA Rīga spēlētāji.

VeA piekāpās 68:75, līdz ar to sērijā rezultāts kļuva neizšķirts 2:2 un LBL2 čempionus uzzināsim piektajā spēlē. Tā jau otrdien notiks Ventspilī. Interesanti, ka arī iepriekšējās izslēgšanas maču kārtās ventspilniekiem bija nepieciešams maksimālais spēļu skaits, savukārt rīdzinieki ar sāncenšiem tika galā divos piegājienos.

Izšķirošās finālspēles sākums pulksten 19. Savu sienu palīdzību studentiem varētu ļoti noderēt, tāpēc tiekamies hallē un iesildam balsis lielajam finālam, atbalsot VeA!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: