Ar Rodeo komandas pārliecinošu uzvaru finālcīņā noslēdzies Olimpiskā centra Ventspils čempionāts basketbolā. Sudraba medaļas tika Baltijas Ekspresim, bet bronzu izcīnīja Spars.

Finālā intriga izplēnēja jau pirmajā ceturtdaļā, kuru Rodeoaizvadīja krietni veiksmīgāk par Baltijas Eksprešabasketbolistiem, uzvarot 26:11. Pēc īsā pārtraukuma  motosportisti veica izrāvienu 14:0, tā faktiski pieliekot punktu sāncenšu cerībām uz veiksmīgu iznākumu. Puslaiku Rodeo uzvarēja 51:25, bet visā cīņā triumfēja 86:49.

Krietni intriģējošāk risinājās spēle par trešu vietu starpVentspils Augstskolu un Spars 1. Sporta skolas komanda spēja savākt vien piecus spēlētājus, tāpēc par favorītiem šajā mačā, protams, tika uzskatīti studenti, taču viņi nopietnai cīņa spēja saņemties vien mača izskaņā. Pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, bet otrā sākumā Sparsspēlētāji prata iekrāt desmit punktu pārsvaru. VeA laiku pa laikam spēja to nedaudz sadeldēt, bet arī Raita Silarāja audzēkņi atbildēja ar veiksmīgām epizodēm. Nepilnas piecas minūtes līdz mača beigām sportskolnieki palika mazākumā piezīmju normas dēļ, tomēr četru spēlētāju pūlēm prata nosargāt vadību, svinot uzvaru 71:68.

Par visa turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Aigars Bertāns, kurš izpelnījās arī labākā centra uzbrucēja titulu. Par labāko aizsargu tika atzīts Edgars Buiķis, bet uzbrucēju – Uģis Pinete.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: