Šodien LBL 1. divīzijas trešo pusfinālsērijas maču savā laukumā aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, bet Ventspils futbolisti virslīgas mačā tiksies ar FK "Jelgava".

Basketbolisti sērijā ar Baronu/O!Karti ir vadībā ar 2:0, tātad iekļūšanai finālā nepieciešams izcīnīt vēl tikai vienu uzvaru.Ventspilnieku galvenais treneris Guntis Endzels pēc pirmā mača izteicās, ka būtu priecīgs "Baronu/O!Karte" komandu Ventspilī šosezon uzņemt vēl tikai reizi. Citiem vārdiem sakot – ventspilnieki sēriju grib noslēgt jau sestdien. Šobrīd kurzemnieki neapšaubām ir tuvāk saviem plāniem, nekā rīdzinieki cerībām Ventas krastos piestāt vēl kādu reizi. Tas gan nenozīmē, ka sestdienas mačs būs tāda formalitāte vien. Emocijas kāpušas ar katru maču, ko lieliski ataino notikušais laukumā – pirmajā spēlē kaut ko nesadalīja Vairogs un Bankevics, otrajā mačā ventiņu kapteinis jau slaucīja asinis, bet "Barona" centrs Piščaļņikovs kādu laiku pavadīja uz dēļiem. Nav ne mazāko šaubu, ka karsti ies arī Ventspilī, bet uzvarēs tas, kurš šajā atmosfērā saglabās vēsāku prātu. Mača sākums Olimpiskā centrs "Ventspils" basketbola hallē pulksten 17.

 

Futbolistiem tā būs sestā spēle virslīgā, bet līdz šim mūsējie iztikuši bez zāģiem – četras uzvaras (trīs no tām 4:0!) un viens neizšķirts (0:0). FK "Ventspils" spēlētāji savus vārtus līdz šim nosargājuši neieņemtus, toties paši izcēlušies ar rezultatīvu sniegumu. Jelgavnieku rēķinā ir viena uzvara, divi neizšķirti un tik pat zaudējumu. Mačs olimpiskā centra futbola laukumā arī sāksies pulksten 17.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: