Nākamajā pirmdienā tiks atklāta kāpšanas sezona uz ārējās klinšu sienas sporta namā „Centrs” - kā katru vasaru nodarbības notiks otrdienās, trešdienās un ceturtdienās.

Atklājot sezonu, no 3. – 7. maijam būs atlaižu akcija, bet papildus notiks bezmaksas apmācība kāpšanas sportā Ventspils kāpšanas sporta kluba instruktoru vadībā.

Savukārt svētdien, 8. maijā, plkst. 12 uz sporta nama „Centrs” kāpšanas sienas notiks Ventspils atklāto sacensību kāpšanas sportā noslēguma posms, kurā tiek aicināti piedalīties ne tikai sportisti, bet arī tie, kas šajā sportā ir iesācēji. Dalībniekiem būs jāveic divi maršruti un uzvarētājs tiks noskaidrots, summējot rezultātus abās trasēs. Dalība sacensībās ir bezmaksas.

Ventspils atklātās sacensības kāpšanas sportā ir notikušas piecos posmos kopš pagājušā gada oktobra. To laikā sportisti sacentās gan grūtajā kāpšanā, gan ātrajā kāpšanā, gan īpašā kāpšanas sporta paveidā – bolderingā. 4. un 5. jūnijā ar olimpiskā centra „Ventspils”, kā arī tūrisma un aktīvās atpūtas veikala „Virsotne” atbalstu notiks starptautiskās sacensības kāpšanas sportā „Ventspils Open 2011”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: