Valsts policijā reģistrētas kārtējās zādzības, bet vēl vienā gadījumā suņa saimniece nav tikusi galā ar savu dzīvnieku, kurš uzklupis divām citām kundzēm.

Suns divām sievietēm uzbrucis 26. aprīlī ap pulkst. 11 Priežu ielā. Dzīvnieks pieder 53 gadus vecei sievietei, bet policija noskaidro notikušā apstākļus.

Zādzības konstatētas gan pilsētā, gan novadā, turklāt arī šoreiz zagļi nav smādējuši visdažādākās mantas. No vasarnīcas šķūnīša, uzlaužot tā durvis, nozagta leņķa slīpmašīna Makita un eletrības vada pagarinātājs 20 metru garumā. Savukārt Dīķu ielā no mājas, kas nebija aizslēgta, pazudusi nauda un zeltlietas.

Pamatīgi zaudējumi sagādtāi kādam Tārgales pagasta iedzīvotājam. No neaizslēgta šķūnīša nozagta kutera dzenskrūve ar kāju. Materiālie zaudējumi 400-500 latu. Aizgājuši arī kārtējie divi velosipēdi – tie nozagti no pagraba telpas Siguldas ielā.

Rezumējot pēdējo diennakšu notikumu, policija vēlreiz atgādina par jau agrāk novērotu problēmu - iedzīvotāju līdzatbildību par savu īpašumu un mantu drošību, kā arī suņu saimknieku atbildību par saviem mīļuļiem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: