Basketbolists Sandis Buškevics karjeru turpinās Irānas klubā Azad University, kas gatavojas valsts čempionāta izslēgšanas mačiem.

Ventspilnieks šīs sezonas sākumā uz trim spēlēm pievienojās Polijas Trefl, bet tad atgriezās BK Ventspils, taču pēc gadumijas komanda atteicās no viņa pakalpojumiem. Sandis aizvadīja vairākas spēles Liepās lauvu sastavā, palīdzot komandai tikt līdz LBL pusfinālam, taču tajā nepiedalīsies, jo jau devies uz Irānu un vienojies par spēlēšanu Azad klubā.

"Izvēle nebija liela, jo lielākajā daļā līgu pāreju laiks bija beidzies. Bija atlikusi tikai Irāna un Japāna. Irānas basketbols ir salīdzinoši labā līmenī. Komandām ir tendence iepirkt basketbolistus uz izslēgšanas spēlēm, turklāt izvēli bieži vien nosaka tas, kādos klubos spēlētājis bijis pirms tam. Par Sandi Azad University klubs lēmumu pieņēma vienas dienas laikā, un Buškevicam piecu stundu laikā bija jādodas uz Irānu," aģentūrai LETA pastāstīja "Prime Athlete Management" basketbola aģents Raivis Ušackis.

Azad regulārajā sezonā 20 mačos izcīnīja desmit uzvaras un ieņēma sesto vietu, bet tās mērķis šajā sezonā ir pacīnīties par godalgotajām vietām. Izslēgšanas maču pirmajā kārtā pretī nāks regulārās sezonas trešā spēcīgākā vienība Petrochemi, kuras rindās spēlē arī Ventspilī pabijušais amerikāņu uzbrucējs Džimijs Baksters. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: