Sporta nama „Centrs” šautuvē aizvadīta Olimpiskā centra „Ventspils” ceļojošā kausa izcīņa klasiskajā un praktiskajā ložu šaušanā.

Sacensībās piedalījās Ventspils bruņoto spēku formējumu komandas un individuālās personas, kurām ir ieroču nēsāšanas atļaujas. Sešu komandu sastāvā kopumā piedalījās 18 dalībnieki, bet par uzvarētājiem komandu sacensībās klasiskajā šaušanā kļuva komanda V33, kurā startēja Arvis Kundrats, Normunds Kadiķis un Uldis Jaunsproģis kopā iegūstot 412 punktus. Otrajā vietā ar 366 punktiem ierindojās Zemesardzes 46. kājnieku bataljona komanda (Staldzis Veckracis, Mareks Pētersons un Sandis Einfelds), bet trešo vietu izcīnija „Ventamonjaks serviss” IDD komanda (Agris Dampels, Rolands Treigūts un Guntars Burkovskis) ar 350 punktiem.

Praktiskās šaušanas individuālajās sacensībās startēja desmit dalībnieki un par uzvarētāju kļuva Rolands Treigūts, otrajā vietā ierindojās Sandis Einfelds, bet trešo vietu izcīnīja Arvis Kundrats.

Uzvarētāju komandai tika pasniegts ceļojošais kauss, bet pārējie godalgoto vietu ieguvēji gan individuālajā, gan komandu konkurencē tika apbalvoti ar diplomiem un kausiem.

Sacensību organizatori ļoti lielu uzmanību pievērsa drošības pasākumu ievērošanai un par teicamu drošības tehnikas ievērošanu šaušanas laikā ar pateicības rakstu un speciālbalvām tika apbalvots Guntars Burkovsksis, Juris Melnkurts un Arvis Kundrats.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: