Mastercard Baltijas Basketbola līgas sezona noslēgusies taču vēl jānoskaidro basketbolists, kurš tiks pie titula – SEB troksnis.

Ik mēnesi septiņi sporta žurnālisti noteica mēneša SEB trokšņa titula ieguvēju. Spēlētāju sniegums tiks izvērtēts, ņemot vērā ne tikai individuālo statistiku, bet arī ieguldījumu komandas spēlē, atraktivitāti laukumā, kā arī rīcību un reputāciju ārpus tā.

Oktobrī šo balvu izcīnīja Jānis Strēlnieks, novembrī Ernests Kalve, decembrī Māris Gulbis, janvārī Dairis Bertāns, februārī vēlreiz Ernests Kalve, bet martā Jurijs Aleksejevs. Vēl vienu trokšņotāju eksperti nosauca arī pēc Final4 cīņām – Sandis Valters. Visi šie basketbolisti pretendē uz Gada balvu – braucienu uz NBA spēli. Kurš būs uzvarētājs? To noteiks žūrija un basketbola līdzjutēju balsojums.

Tagad savu viedokli var izteikt arī līdzjutēji – pie katra no sešiem kandidātiem varat likt plusiņu vai mīnusiņu, norādot, vai viņš ir pelnījis kļūt par sezonas SEB troksni. Līdzjutēju balsojums ilgs līdz otrdienas rītam un kopumā līdzjutēju balsojuma uzvarētājs iegūs divas balsis no deviņām (septiņas žūrijas locekļiem).

Balsot var šeit!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: