Aizvadīta kārtējā Baltijas valstu profesionālās izglītības iestāžu 19.sporta spēļu organizācijas komitejas darba sanāksme.

Sanāksmes laikā spēļu organizatori runāja par sacensību inventāra un sporta bāžu nodrošinājumu, kā arī par atklāšanas un noslēguma ceremonijām. Saskaņā ar sporta spēļu organizatoru iecerēm sacensību norises vietas būs Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola halle un Vieglatlētikas manēža, treniņiem tiks piedāvāts Sporta nams „Centrs”, bet kultūras un atpūtas pasākumi notiks Ūdens piedzīvojumu parkā, Piedzīovjumu parkā, Kultūras centrā un Jaunrades namā. Paralēli sportiskajām aktivitātēm plānoti arī pasākumi saistībā ar Latvijas profesionālās izglītības iestāžu piedāvājumu.

Kā jau iepriekš informējām, LR Izglītības un zinātnes ministrija konkursa kārtībā Olimpiskajam centram „Ventspils” ir uzticējusi Baltijas valstu profesionālo izglītības iestāžu 19. sporta spēļu organizēšanu. Sporta spēles notiks Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzēs no š.g. 11. līdz 14.maijam. Paredzams, ka uz šo pasākumu Ventspilī ieradīsies aptuveni 240 sportisti, profesionālo izglītības iestāžu skolēni un mācībspēki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Sporta spēļu ietvaros profesionālo izglītības iestāžu audzēkņi sacentīsies basketbolā, volejbolā un galda tenisā, bet skolu darbinieki sacentīsies volejbolā, direktoru trīscīņās, šautriņu mešanā, novusā un soda metienos. Sporta spēļu dalībniekiemm paredzēti arī izklaidējošie kultūras pasākumi un Ventspils pilsētas apskate. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: