Matīss Bārtulis, 22 gadus vecais jaunieties, kurš organizē kampaņu „Glāb Latviju”, ar mērķi uzkrāt līdzekļus, lai palīdzēt Latvijai nokārtot parādsaistības ar starptautiskajiem aizdevējiem, 8. aprīlī nosūtīja Aivaram Lembergam aicinājumu pievienoties kampaņas atbalstītāju pulkam.

12. aprīlī Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs ir pievienojies „Latvijas glābēju sarakstam” un ir kļuvis par līdz šim dāsnāko kampaņas atbalstītāju. „Jūsu mērķi ir ambiciozi. Dažkārt dzīvē cilvēki nereālus mērķus realizē ar fantastisku apņēmību un fanātismu. Ņemot vērā Jūsu jaunības degsmi, pilsonisko iniciatīvu un mērķtiecību, esmu ziedojis Jūsu kampaņai "Glāb Latviju”,” norāda Lemberga kungs, veicot ziedojumu 100 latu apmērā.

M.Bārtulis: „Lemberga kungs uz manu aicinājumu ir atbildējis ar darbiem. Ceru, ka būs iespējams vienoties arī par interviju ar Lemberga kungu, kurš nesen tikās pārrunās ar starptautisko aizdevēju pārstāvjiem. Ja intervija būs, tad to noteikti varēs redzēt kādā no topošā kampaņas „Glāb Latviju” dokumentālā seriāla sērijām.”

Jau informējām, ka uzkrātos līdzekļus, kas tiks uzkrāti līdz 2013. gada decembrim, slēdzot vienošanos ar valdību, ir plānots iemainīt pret noteiktiem darbiem valstī sabiedrības interesēs. „Ko prasīsim no valdības lemsim visi kopā, balsojot kampaņas mājaslapā www.glablatviju.lv. Gadījumā, ja valdība nepiekritīs vienoties un nebūs gatava rast kompromisu, tad balsojot uzkrātie līdzekļi tiks novirzīti dažādiem sabiedriskā labuma projektiem. Jebkurā gadījumā uzkrājumu mērķis paliek nemainīgs- nest labumu sabiedrībai.” stāsta Bārtulis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: