Aizvadītajās brīvdienās Rīgā norisinājās Latvijas Republikas kausa izcīņa sporta vingrošanas daudzcīņas, ka arī čempionāts atsevišķos daudzcīņas rīkos. Sporta skolas Spars vingrotāji uzrādīja lieliskus rezultātus.    

Arturs Mihailovs pre-junioriem ieguva kausu par 2. vietu, savukārt meitenēm šajā kategorijā uzvarēja Elīna Ābola, 4.,6.,8. vietās Alise Grosberga, Deizija Rafelde un Darja Berestova. Junioriem Kristaps Grīnvalds noslēdza labāko sešinieku. Juniorēm 16. vietā Anastasija Dakuzasvili, sacensībās kājas traumas dēļ nepiedalījās Elana Aleksandra Sviķe.

Sieviešu konkurencē piedalījās visas valsts spēcīgākās vingrotājas un kausu ieguva rīdziniece Anastasija Ananjeva. Anna Grauda-Grote, kura tikai divas dienas pirms kausa izcīņas atgriezās no Pasaules kausa Baku, ieguva 24. vietu atbalsta lēcienā un 53. vietu brīvajās kustībās. Anna galvenokārt cīnījās par iekļūšanu finālos uz rīkiem, daudzcīņā noslēdzot ar piekto vietu. Finālos Annai izdevās kļūt par čempioni vingrojumā uz līdztekām un līdzsvara baļķa, ka arī pabeigt ar bronzu atbalsta lēcienā.

Katerina Saveka, Violeta Kuznecova un Samanta Kantiņa daudzcīņā attiecīgi 10.,13.,14. vietās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: