Otrdienā uz Vācijas pilsētu Kotbusu devās Anna Grauda-Grote ar treneri Nadeždu Seili lai piedalītos Pasaules kausa sacensībās atsevišķos daudzcīņas veidos.

Annai būs pirmais augsta līmeņa pārbaudījums sieviešu konkurencē, jo Kotbusā uz katra rīka piedalīsies ap 75 vingrotājām un labākās varēs pretendēt uz vietu Olimpiskajās spēlēs.       

Aizvadītajās brīvdienās notika sporta skolas ''Spars'' atklātais čempionāts, kurā piedalījās ap 130 dalībnieki, klātesot viesiem no Igaunijas un Lietuvas.

Zēniem 1. sporta klasē uzvarēja Tallinnas pārstāvis Artjoms Neverovskis, no 2. līdz 4. sporta klasei labāki bija ventspilnieki Leonīds Ļepuhovs, Daniils Ļepuhovs un Ričards Remess.
Pre-junioriem pirmais Artūrs Mihailovs, junioriem dubultuzvara lietuviešiem, 3. vietu ieguva Kristaps Grīnvalds.

Meitenēm 4. sporta klasē 3. vietā Darja Gribanova, 5. sporta klasē 5. vieta Lote Brauna. Pre-juniorem uzvara Elīnai Ābolai, gūstot vēl uz atsevišķiem rīkiem zeltu un bronzu.
3. vieta daudzcīņā Deizijai Rafeldei, plusā sudrabs uz baļķa.

Vēl 4-5. vietas Alise Grosberga un Darja Berestova, katrai pa divām medaļām uz rīkiem.

Sievietēm uzvarēja rīdziniece Anastasija Ananjeva, otrā daugavpiliete Katrīna Jurevica, Annai bronza daudzcīņā, jo bija jāpārbauda eksperimentējot gatavība PK un papildus divas sudraba medaļas uz rīkiem, jo no juniorēm ielekt sieviešu konkurences spicē ir pagrūti.

Labākie Spars vingrotāji un vingrotājas 1-2. martā piedalīsies starptautiskajā turnīrā Tīģerēna kauss Rīgā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: