Olimpiskā centra "Ventspils" vieglatlētikas manēžā aizvadītas Ventspils ziemas sacensības vieglatlētikā veterāniem kurās piedalījās 75 vieglatlētikas vecmeistari no Latvijas un Lietuvas. Ventspili sacensībās pārstāvēja 21 sportists un kopumā mūsējie izcīnīja 28 godalgas – 14 zelta, deviņas sudraba un piecas bronzas medaļas.

Ventspils senioru rezultāti:
Sievietēm 1. grupā (30-59 gadi) zelta medaļas Gintai Rasai 200m un 800m skriešanā, bet Anijai Petrovskai 1. vieta tāllēkšanā. Sudraba medaļu trīssoļlēkšanā ieguva Iveta Stankevica. Ligitai Ziemanei sudrabs lodes grūšanā un bronza augstlēkšanā. 3. vietu 800m skrējienā izcīnīja Signe Lauva.

Vīriešiem 1. grupā (30-59 gadi) zelta medaļas izcīnīja Uģis Lasmanis augstlēkšanā un Vadims Drapeza lodes grūšanā. Sudraba godalga Borisam Dormidonovam lodes grūšanā, bet bronzas Aigaram Ansbergam 1500m skriešanā un Jānim Stalidzānam augstlēkšanā.

Sievietēm 2. grupā (59 un vecāki) kopumā 10 medaļas un trīs zelta medaļas izcīnīja Dace Brakanska augstlēkšanā, tāllēkšanā un trīssoļlēkšanā. Maijai Veselai trīs sudraba medaļas augstlēkšanā, tāllēkšanā un trīssoļlēkšanā. Guntai Buholcei zelts 3km soļošanā un bronza tāllēkšanā. Benita Zēberga izcīnīja 3. vietu 3km soļošanā.

Vīriešiem 2. grupā (59 un vecāki) Valdim Celam 1. vieta trīssoļlēkšanā un tāllēkšanā un 2. vieta augstlēkšanā. Jānim Kopmanim zelta medaļa 1500m skriešanā un sudraba medaļa 200m skriešanā, bet zelta medaļas 200m skriešanā Gatim Brakanskim un lodes grūšanā Dainim Kūlam.  

Vēl sacensībās startēja un no ventspilniekiem panākumus guva Māris Petrovskis, Edgars Zēbergs, Vitālijs Trusevičs, Raitis Kozlovskis un Agris Čuka.

Ar sportistu sasniegtajiem rezultātiem var iepazīties: ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: