Tautas namā “Gaisma” Ugālē notika konkursa “Ventspils novada uzņēmēju gada balva 2023” uzvarētāju apbalvošana. Balsot par savu pretendentu varēja sešās nominācijās: “Gada labākais darba devējs”, “Gada amatnieks/mājražotājs”, “Gada tirgotājs/pakalpojuma sniedzējs”, “Gada tūrisma uzņēmējs”, “Gada jaunais uzņēmējs” un “Ģimene uzņēmējdarbībā”.

Nominācijā “Gada labākais darba devējs” iedzīvotāju balsojumā uzvarēja SIA “Užavas alus”, “Gada tirgotājs/pakalpojuma sniedzējs” – SIA “Odumi”, “Gada tūrisma uzņēmējs” – SIA “DabaLaba”, “Gada jaunais uzņēmējs” – pašnodarbinātā Rūta Vītolberga, “Gada amatnieks/mājražotājs” – pašnodarbinātā Taiga Reķe, “Ģimene uzņēmējdarbībā” – SIA “latliv”.

Ugālē godināja arī trīs lielākos nodokļu maksātājus: SIA “Niedrāji MR”, SIA “Kurekss” un SIA “NK Meži”. Savas balvas pasniedza vairākas organizācijas. Tā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sveica SIA “Muss”, uzteicot par izcilību inovācijā, finanšu institūcija ALTUM godināja SIA “Usmas pērle” kā gada jauno uzņēmēju, Ziemeļkurzemes biznesa asociācija par savu favorītu atzina Sanitas Rozenbergas zemnieku saimniecību “Rozītes” kā veiksmīgāko LEADER projekta īstenotāju. Ziemeļkurzemes reģionālā lauksaimniecības pārvalde apbalvošanai izvirzīja z/s “Ābolkalni” kā gada lauksaimnieku un IK “Doniņi 5” kā gada tūrisma uzņēmēju,  Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sveica savus biedrus – SIA “Niedrāji MR”, savukārt Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs uzteica SIA “Dārza garša” īpašnieci Ivetu Ķēniņu par bioloģiskās un vietējo ražotāju produkcijas popularizēšanu.

Pasākuma mērķis ir apzināt un godināt Ventspils novada uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības attīstību novadā un veicinot Ventspils novada uzņēmēju atpazīstamību, popularizējot uzņēmējdarbības labās prakses piemērus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: