Olimpiskajā centrā „Ventspils” gatavošanos pasaules čempionātam Rīgā aizvadīs Baltkrievijas un Kazahstānas U-18 hokeja izlases.

Baltkrievijas U-18 izlase jau trenējas Ventspilī un uzturēsies te līdz 7. aprīlim, bet pēc tam treniņnometni sāks Kazahstānas juniori. Ventspili par savu treniņnometnes vietu baltkrievi izvēlējušies vairāku iemeslu dēļ. Baltkrievu Hokeja federācijas prezidents ļoti labi pārzina Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāžu piedāvātās iespējas,bet kā ļoti būtisku izlases menedžeris Andrejs Putilins atzīmēja to, ka Ventspilī visas sporta bāzes izvietotas ļoti ērti un kompakti, Olimpiskais centrs „Ventspils” spēj piedāvāt plašu pakalpojumu klāstu par pieņemamām izmaksām.

Baltkrievu izlases menedžeris ir gandarīts par treniņu procesu un atzīmēja, ka šī noteikti nebūšot pēdējā Baltkrievijas treniņu nometne Ventspilī.

Baltkrievu U-18 izlase 7. aprīlī plkst. 14:00 „Arēna Rīga” aizvadīs treniņspēli ar Latvijas U-18 hokeja izlasi. A apakšgrupas spēles notiek „Arēna Rīga” no 10. līdz 16.aprīlim. Savā starpā spēkosies Latvijas, Ungārijas, Kazahstānas, Lielbritānijas un Itālijas valstsvienības. Savukārt šīs pašas divīzijas B apakšgrupas turnīrs notiks Slovēnijas pilsētā Mariborā. Tajā spēlēs Baltkrievijas, Dānijas, Polijas, Francijas, Slovēnijas un Korejas komandas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: