Gatavojoties Latvijas Republikas čempionātam Sporta skolas ''Spars'' vingrotāji ar panākumiem startēja ''Kurzemes grācija'' un ''Kurzemes talants'' sacensībās, kā arī uzvarēja Rīgas pilsētas atklātajā čempionātā.

''Kurzemes grācija'' piedalījās 80 vingrotājas, ieskaitot visas izlases dalībnieces un viešņas no Beļģijas un Lietuvas.

Juniorēm dubultuzvara Annai Graudai-Grotei un Elanai Aleksandrai Sviķei. Pre-juniorem labākā daugavpiliete, mūsu Elīnai Ābolai 5. vieta. 5. sporta klasē triumfēja Beļģijas vingrotāja, 2. vieta Deizijai Rafeldei.

''Kurzemes talants'' kopā ar ''Spars'' vingrotājiem sacensībās piedalījās Klaipēdas puiši, kuri uzvarēja pre-junioriem un junioriem, attiecīgi atstājot Arturu Mihailovu un Kristapu Grīnvaldu 2. vietās. Vēl no 2. līdz 4. sporta klasei uzvaras ''Spars'' vingrotājiem ieguva Ņikita Bučinskis, Ričards Remess un Viesturs Rēbuks.

Foto no ''Kurzemes talants''

Rīgas pilsētas atklātajā čempionātā juniorēm atkal pārliecinoša dubultuzvara Annai Graudai-Grotei un Elanai Aleksandrai Sviķei, bet 8. vieta Katerinai Savekai. Pre-juniorēm droša uzvara Elīnai Ābolai, 5. vietā ierindojās Darja Berestova. Pirmo reizi pie pre-juniorēm spēkus izmēģināja Alise Grosberga un Deizija Rafelde un pēc treneru domām meitenes ir ļoti perspektīvas un labi pārstāvēja sporta skolu.

Puišiem junioros Kristaps Grīnvalds ierindojās 6. vietā, bet Arturs Mihailovs pre-junioriem 8. vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: