LBL čempionātā turnīru tabulu ar diviem panākumiem papildinājuši BK Ventspils basketbolisti, savās mājās pieveicot Turības un Valmieras spēlētājus.

Apskati foto!

Vispirms pretī nāca Pēteris Višņevičs un Turība, kurai līdz šim nebija ne reizi izdevies uzvariet ventspilniekus nedz kādā mača, nedz pat ceturtdaļā. Arī šoreiz pārsteigumu nebija, lai gan mūsējie maču aizvadīja bez Rašada Andersona un Brendona Hantera, bet spēlei pieteiktie Jānis Strēlnieks un Artūrs Bērziņš laukumā tā arī neiznāca. Jau pirmajā puslaikā iekrājuši lielāku pārsvaru, ventspilnieki galu galā svinēja graujošu uzvaru 101:43.

Spraigāka cīņa bija gaidāma mačā ar valmieriešiem, kuriem iepriekšējā tikšanās reizē Vidzemē ventspilnieki piekāpās. Ainars Zvirgzdiņš Ventspilī ieradās bez viena no saviem spēcīgākajiem trumpjiem spēlētāju kavā Pāvela Veselova, kurš iedzīvojies savainojuma un gaida ārstu verdiktu par savu tālāko nākotni šajā sezonā. BK Ventspils spēlēja ar maksimāli labāko sastāvu un ātri vien iekārtojās diezgan drošā vadībā, tomēr tikt pie ļoti pārliecinoša pārsvara nesanāca. Valmiera neļāva. Tiesa, arī tikt klāt un tā nopietni sagriezt intrigu mača vidzemniekiem nesanāca un BK Ventspils tika pie 19. panākuma šajā sezonā LBL – 77:66.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: