Ventspils 3x3 basketbola laukumos notika “3x3 basketbola turnīrs Ventspils vidusskolu grupā zēniem 2023”. Aizraujošajās basketbola spēlēs piedalījās komandas no četrām skolām – Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, Ventspils 4. vidusskolas, Ventspils 2. vidusskolas un Ventspils Tehnikuma.

Kopumā sacensībās piedalījās septiņas komandas – trīs komandas no Ventspils Tehnikuma, divas komandas no Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas un pa vienai no Ventspils 4. vidusskolas un Ventspils 2. vidusskolas.

Par uzvarētājiem kļuva Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas 2. komanda, kuras sastāvā spēlēja – Ričards Bambis, Gatis Puriņš un Renarts Ruskulis. Komandas treneri –  Edīte Kaufmane-Ganusa un Jānis Zemels.

Godpilno otro vietu izcīnīja Ventspils 4. vidusskolas komanda – Matīss Mažrims, Markuss Zaharēvičš, Daniels Keišs un Markuss Petrovskis. Komandas trenere – Amanda Sarokina.

Trešajā vietā ierindojās Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas 1. komanda – Markuss Liepiņš, Everts Riekstiņš, Kristers Frīdenbergs un Jānis Stalidzāns. Komandas treneri –  Edīte Kaufmane-Ganusa un Jānis Zemels.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas audzēknis – Renarts Ruskulis, kurš balvā saņēma ielūgumu uz Ventspils Ūdens piedzīvojumu parku, ko sarūpēja Olimpiskais centrs “Ventspils”.

Šādas sacensības 3x3 basketbolā notika jau ceturto gadu pēc kārtas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: