Basketbola klubs "Ventspils" turpina sastāva komplektāciju jaunajai sezonai, paziņojot par pirmā viesspēlētāja piesaisti. Kurzemes komandai pievienojies 24 gadus vecais amerikāņu aizsargs Išmaels El-Amins, kurš aizvadītajā sezonā kļuva par Bulgārijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju un MVP.

Līgums ar 190 centimetrus garo un 24 gadus veco saspēles vadītāju Išmaelu El-Aminu noslēgts uz vienu sezonu.

Ventspils būs amerikāņa karjeras otrā pieturvieta Eiropā. Pēc piecām sezonām ASV koledžu basketbolā pērn El-Amins sāka profesionāļa gaitas, pievienojoties Bulgārijas čempionāta vienībai "Shumen". Spēlējot vienā no turnīra pastarītēm, El-Amins kļuva par rezultatīvāko spēlētāju līgā (24,2 punkti), no tālienes uzbrūkot ar 39,6% precizitāti, kā arī 18 aizvadītos mačos izcēlās ar vidēji 4,4 rezultatīvām piespēlēm un 5,2 atlēkušajām bumbām. Spilgts individuālais sniegums rezultējās arī ar Bulgārijas līgas regulārās sezonas MVP atzinību.

"Vienojoties ar Išmaelu El-Aminu par sadarbību nākamajai sezonai, ceram uz viņa prasmēm abās laukuma pusēs. Išs ir spēlētājs, kurš labi iekļaujas mūsu idejā, par to kādai ir jābūt BK Ventspils komandai nākamajā sezonā," El-Amina pievienošanos ventspilniekiem komentējis kluba ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics. "Mēs ceram, ka El-Amins palīdzēs mūsu komandai gan spēles veidošanā, gan uzbrūkot pretinieku grozam, izmantojot savu individuālo meistarību. Meistarīgs basketbolists ar lieliskiem “basketbola gēniem”."

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Heinrich 17.07.2023, 14:33:37

    Kas,nelaim,tie par amerikāņiem,tad nēģers,tad arābs,varbūt vēl kādu žīdu nofraktēs?
    Vai godīgi baltie cilvēki vairs nav pieejami?

  • 0
    Larijs Kukarans 17.07.2023, 20:42:13

    Hendž,baltie beigušies.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: