Loka šaušanas laukumā notika Baltijas čempionāts loka šaušanā, kurā piedalījās loka šāvēji no Igaunijas, Lietuvas un Latvijas. Ventspils sporta klubu “Odisejs” sacensībās trenera Viktora Avsjuka vadībā pārstāvēja 11 sportisti.

Olimpiskā loka klasē vīriešiem bronzas medaļu izcīnīja Ventspils Olimpiskās vienības loka šāvējs Dāvis Blāze, kurš piekāpās igaunim Martam Onam un Modestam Šliauterim no Lietuvas. Sieviešu grupā ventspilniecei Kintijai Laimai Trinkūnai 4. vieta.

Kompaktloka klasē sievietēm par uzvarētāju kļuva Anna Savčuka, bet otrā Sanita Lasmane. Vīriešiem Aleksandram Titovam 4. vieta.

Komandu sacensībās Olimpiskā loka klasē par Baltijas čempioniem kļuva Latvija1 komanda (D.Blāze, D.Gods-Romanovskis un A.Šukis). Sievietēm Latvija2 komandai (R.Matvejeva, A.Mihailova un I.Pavasare) 2. vieta, bet Latvija komandai (J.Kononova, M.Runiškova un K.L.Trinkūna) 3. vieta.

Jaukto komandu sacensībās Olimpiskā loka klasē 2. vieta Dāvim Blāzem un Kintijai Laimai Trinkūnai, bet kompaktloka klasē 1. vieta Sanitai Lasmanei/Aleksandram Titovam un 2. vieta Annai Savčukai/Kasparam Luteram.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: