Rīgā norisinājās starptautiskais čempionāts kikboksā “Latvia OPEN 2023”, kurā medaļas izcīnīja arī “Ventspils Kikboksa Leģions” sportisti treneru Sergeja Deņisova un Kristīnes Jansones vadībā.

Ringa disciplīnā K-1 iegūtas divas sudraba medaļas: Saimondam Kraučam (16 gadi, līdz 54 kg) un Ruslanam Paučam (17 gadi, līdz 81 kg).

Tatami disciplīnā kick-light trešo vietu ieguva Olivers Sproģis (10 gadi, līdz 42 kg). Alekseja Zaharevska (13 gadi, līdz 60 kg) kategorijā bija spēcīga konkurence, tāpēc viņš vienas dienas laikā aizvadīja trīs cīņas un izcīnīja trešo vietu, piekāpjoties pretiniekam pusfinālā.

“Ventspils Kikboksa Leģionu” čempionātā pārstāvēja seši sportisti. Lielās konkurences dēļ pie medaļām netika Dominiks Langenfelds (10 gadi, līdz 37 kg) un Makars Macenko (14 gadi, līdz 55 kg), kuriem pietrūka cīņu pieredze un nācās piekāpties pretiniekiem.

Čempionātā pavisam piedalījās 250 sportisti no 35 sporta klubiem, pārstāvot Latviju, Lietuvu, Igauniju, Izraēlu, Īriju, Poliju, Šveici, Somiju, Norvēģiju un Ukrainu. Šogad čempionāts notika jau 27. reizi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Иван Лысенко 26.04.2023, 14:01:40

    Malači!
    Labi rezultāti, ņemot vērā mazo finansējumu.
    Lūgums VENTAS BALSS sazināties ar sporta kluba “FAVORĪTS” pārstāvjiem (ja šis raksts nav pasūtīts) un atspoguļot šī sporta kluba dalībnieku rezultātus, tā kā arī viņi piedalījās šajās sacensībās.
    Sporta klubs “FAVORĪTS” arī ir ventspilnieki!!!
    Un nevajadzētu dalīt ventspilnieku sportistus pa klubiem, bet vispār atspoguļot rezultātus, ko ieguvuši Ventspils sportisti šajās izcilajās sacensībās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: