25. aprīlī, plkst. 19.45 Latvijas Basketbola līgas pusfināla sērijas spēles puslaikā starp Bk “Ventspils” un Bk “Ogre” domes priekšsēdētāja 1. vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs un izglītības pārvaldes vadītāja Jana Bakanauska sveiks sportistus un trenerus par panākumiem pasaules čempionātā vieglatlētikā telpās senioriem un pasaules kausā šorttrekā.

Ar naudas balvām tiks sveikti:
Valdis Cela, kurš M75 vecuma grupā kļuva par trīskārtēju pasaules čempionu pieccīņā (4008 punkti), tikai par vienu punktu atpaliekot no līdzšinējā pasaules rekorda. Valdis Cela izcīnīja zelta medaļas kārtslēkšanā (ar jaunu Eiropas rekordu 3,02 m) un augstlēkšanā (1,40 m), bet sudraba medaļas tāllēkšanā (4,36 m) un trīssoļlēkšanā (9,52 m). Tiks sveiks arī sportista treneris Vadims Drapeza par ieguldīto darbu sportista sagatavošanā.

Roberts Krūzbergs, kurš ar 402 punktiem Pasaules kausa kopvērtējumā šorttrekā 1000m distancē izcīnīja 3. vietu. Roberts sezonas pirmajā posmā Monreālā uzvarēja 1000 metros un sagādāja Latvijai pirmo zelta godalgu šāda ranga sacensībās. Šajā distancē pasaules kausa posmos šosezon Roberts izcīnīja arī pārējo divu kalumu medaļas – vienu sudraba un divas bronzas. Tiks sveiks arī sportista treneris Kārlis Krūzbergs par ieguldīto darbu sportista sagatavošanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: