"Ventspils" komanda šodien "Pafbet" Latvijas - Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) regulārā čempionāta mačā mājās cīnīsies ar sava bijušā spēlētāja Kristapa Gludīša pārstāvēto Igaunijas vienību Tallinas "TalTech".

Cīņa olimpiskajā centrā "Ventspils" sāksies plkst.19, tiešraidē to translējot kanālam TV4.

"Ventspils" ar divām uzvarām trīs spēlēs ieņem septīto vietu, bet tallinieši, arī aizvadot trīs mačus, ir to sešu komandu vidū, kas šajā sezonā ir bez uzvarām.

Kurzemnieki sezonu sāka ar pārliecinošu uzvaru pār "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" vienību (108:63), pēc tam sekoja zaudējums principiālajai pretiniecei "VEF Rīga" (81:100), bet iepriekšējā duelī tika uzvarēta "Latvijas Universitāte" (83:71).

"TalTech" vienība neveiksmes piedzīvojusi pret Raplas '"Avis"/"Utilitas" (83:89), "Tartu Universitāti" (69:81) un trešdien pret "Liepāju" (76:77). Uzbrūkošais aizsargs Gludītis šajās cīņās talliniešu rindās bijis minūtēm bagātākais, kā arī rezultatīvākais (15,3) un atdevis visvairāk piespēļu (3,3).

Pamatturnīrā 16 komandas izspēlē divu apļu turnīru. Astoņas labākās pavasarī iekļūs ceturtdaļfinālā. Čempioni tiks noskaidroti finālčetrinieka turnīrā aprīlī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: