"Ventspils" komanda otrdien "Pafbet" Latvijas - Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) spēlē savā laukumā pieveica "Latvijas Universitātes" (LU) vienību. "Ventspils" bija pārāka ar 83:71 (20:22, 22:13, 22:15, 19:21).

Pirmā ceturtdaļa noritēja līdzīgā cīņā, bet otrās sākumā mājinieki guva 11 punktus pēc kārtas, panākot 31:23 vadību, un mača turpinājumā rezultāta starpība pārsvarā svārstījās abpus desmit punktu robežai.

Uzvarētāju labā 19 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Guntis Sīpoliņš. 15 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Miliks Jarbro, 13 punktus guva Ivans Gandija-Rosa, bet pa 11 punktiem - Linards Jaunzems un Artūrs Ausējs, sakrājot arī attiecīgi astoņas un sešas zem groziem izcīnītas bumbas.

Viesiem ar 26 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Dāvids Vīksne. 16 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Edvarda Mežuļa kontā, bet 13 punktus un piecas rezultatīvas piespēles pievienoja Toms Skuja.

Abas komandas sezonas ievadā bija uzvarējušās vienā no divām spēlēm un turnīra tabulā uzreiz aiz pirmā astoņnieka atradās līdzās. "Ventspils" mājās ar 108:63 sagrāva "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandu, bet ar 81:100 atzina "VEF Rīga" pārākumu, kamēr studenti pirmajā mačā ar 89:84 pārspēja debitanti "Keilas" un pēc tam ar 71:85 piekāpās "Ogrei".

Pamatturnīrā 16 komandas izspēlē divu apļu turnīru. Astoņas labākās pavasarī iekļūs ceturtdaļfinālā. Čempioni tiks noskaidroti finālčetrinieka turnīrā aprīlī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: