Septembra sākumā Ventspils valstspilsētas pašvaldība kļuva par dalībnieci UNESCO Globālajā izglītības pilsētu tīklā. Atbalstot projektu, Ventspils Sporta skola ''Spars'' aicināja Basketbola kluba ''Ventspils'' komandas spēlētājus uz kopīgu treniņu, lai īstenotu pieredzes apmaiņu un pilnveidotu jauno sportistu izpratni par profesionālā basketbolista profesiju.

Treniņš sastāvēja no divām daļām, kur sākumā BK ''Ventspils'' spēlētāji iepazīstināja ar sevi, savu ikdienu un, kā viņi ir nonākuši līdz profesionālajam basketbolam. Savukārt Sporta skolas ''Spars'' jaunajiem basketbolistiem bija iespēja veidot dialogu ar pieredzējušiem spēlētājiem, uzdodot tiem dažādus jautājumus. Treniņa otrajā daļā jaunā un pieredzes bagātā paaudze mijiedarbojās pildot praktiskos uzdevumus, tika sarīkotas arī mini stafetes, kas veicināja entuziasmu un sacensību garu jaunajos sportistos.  

Kopumā pasākumā valdīja ļoti pozitīva un draudzīga atmosfēra, Ventspils Sporta skolas ''Spars'' direktore Solvita Pleinica atzīmēja, ka šādi pasākumi projekta ietvaros tiks rīkoti arī turpmāk.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: