Skolēnu brīvdienās Olimpiskais centrs „Ventspils” piedāvā saviem apmeklētājiem izdevīgas cenas sporta un atpūtas bāzēs.

 No 21. līdz 25. martam visiem slidot gribētājiem Olimpiskā centra „Ventspils” Ledus halle piedāvā apmeklēt publisko slidotavu ik dienas no plkst. 12.00 – 13.00 par īpašām cenām – slidotavas apmeklējums izmaksās tikai 0,50 Ls, bet slidu noma 1,00 Ls.

Tiem, kuriem tuvāki ir ūdens prieki, Ūdens piedzīvojumu parks piedāvā atlaides Ūdens atrakciju daļā. No 21. līdz 27. martam Ūdens atrakciju divu stundu apmeklējums izmaksās skolēniem - 2,00 Ls, bet pieaugušajiem - 2,50 Ls.

No pirmdienas, 21. marta, līdz pat pēdējās sniega kupenas nokušanai slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” par pacēlāja izmantošanu būs jāmaksā tikai 1,50 Ls par vienu apmeklējumu un arī inventāra nomas cena būs tikai 1,50 Ls par vienu apmeklējumu. Savukārt kameršļūkšanas trases apmeklējums maksās 1 Ls stundā.

Tāpat aicināti gan dalībnieki, gan skatītāji uz pavasara sagaidīšanas un sezonas noslēguma izklaidējošu pasākumu slēpošanas kalnā „Lemberga hūte”, kas norisināsies sestdien, 20.martā, no pulksten 13:00.  Programmā paredzētas dažādas interesantas atrakcijas un sacensības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: