Pagājušās sezonas Latvijas labākā jaunā futbolista Artūra Zjuzina un FK "Ventspils"konflikts beidzies ar miera līgumu – pāreja uz Slovākijas "Žilina" nokārtota oficiāli un klubs necīnīsies par papildus sankcijām jaunajam spēlētājam.

"Jā, var teikt, ka konflikta vairs nav un Zjuzins arī vairs nav FK "Ventspils" spēlētājs. Futbolistam varam novēlēt tikai veiksmi," šī brīža situāciju "Zjuzina lietā" komentē futbola kluba izpilddirektors Dmitrijs Hohlovs. Viņš apstiprināja, ka kompensācija par spēlētāju saņemta un līgums lauzts oficiāli, tomēr arī atzina, ka visa šī epopeja bijusi ļoti nepatīkama. Spēlētājs vienkārši pazudis, nav atbildējis uz telefona zvaniem un vispār nav bijis dabūjams rokā. Tāpat arī viņa aģents un, galu galā, arī slovāku klubs, lai gan ventspilnieku nodomos nekādā ziņā nav bijis futbolistu neatbrīvot. "Protams, varējām vēl cīnīties par soda sankcijām Zjuzinam, bet, godīgi sakot, jau apnicis. Gribas vairāk domāt par futbolu, nevis tādām lietām," atklāj Hoholvs.

Jāatgādina, ka pagājušās sezonas FK "Ventspils" kapteinis Artūrs Zjuzins pēc atvaļinājuma neatsāka treniņus vicečempionu rindās, bet gan centās pārtraukt ar to to līgumsaistības. Konflikta risināšanās iesaistījās arī Latvijas Futbola federācija, lemjot, ka nav tiesiska pamata atzīt Zjuzina un arī Naura Bulvīša līgumus par spēkā neesošiem. Ja Bulvītis uz Slovākijas klubu "Spartak" pārgāja oficiāli, tad Zjuzins citam šīs valsts klubam "Žilina" sākotnēji pievienojās bez ventspilnieku piekrišanas. Tagad visas domstarpības nolīdzinātas, Zjuzins jau izcēlies ar vārtiem un piespēli oficiālā mačā, un var tikai cerēt, ka šis tiešām būs solis augšup talantīgā spēlētāja karjerā. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: