Pēc pusotras nedēļas ar pirmo posmu Ventspilī sāksies DEPO Open 2022 Latvijas čempionāts pludmales volejbolā. Pieteikšanās sacensībām noritēs vēl visu šo nedēļu un noslēgsies jau šo piektdien, 20. maijā.

Latvijas čempionāta pludmales volejbolā sezona tradicionāli sāksies Ventspilī – Pludmales volejbola stadionā Zilā karoga pludmalē. Tur no 27. līdz 29. maijam tiks aizvadīts pirmais sacensību posms.

Regulāri Latvijas čempionāta posms Ventspilī notiek kopš 2017. gada, kad tika atklāts jaunais Ventspils pludmales volejbola stadions. Pirmos četrus gadus pēc kārtas uzvarētāju laurus vīriešu konkurencē plūca Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs, un tikai 2021. gadā augstāko vietu uz pjedestāla sīvā trīs setu cīņā izdevās izcīnīt Edgaram Točam un Mārtiņam Pļaviņam.
Sieviešu konkurencē, savukārt, uzvarētāju godā ir bijušas dažādas komandas gan no Latvijas, gan kaimiņvalstīm. Pēdējos divus gadus Ventspils posmā piedalījušās un uzvaru ir izcīnījušas Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa. Vēstures liecības rāda, ka Ventspils posmā diezgan labi ir veicies arī mūsu tuvākajiem kaimiņiem - gan Lietuviešu, gan Igauņu duetiem.

Šosezon Latvijas čempionātā DEPO Open 2022 pludmales volejbolisti sacenšas piecos posmos un finālā. Visi posmi tiek rīkoti ārpus Rīgas, turpinot aptvert Latvijas reģionus, un visos posmos piedalās kā vīrieši, tā sievietes. Tāpat kā iepriekšējās sezonās visos posmos, izņemot finālu, kā viesi aicināti piedalīties arī spēlētāji no citām valstīm.

Ieeja uz visām spēlēm ir bez maksas. Tāpēc līdzjutēji ir aicināti klātienē izbaudīt augstas klases pludmales volejbola spraigās spēles, piedalīties konkursos, kā arī baudīt labu mūziku un karsējmeiteņu uzstāšanos.

Vairāk informācijas par “DEPO Open” turnīriem: https://volejbols.lv/pludmale

Sacensību programma:
Piektdien, 27. maijā – no plkst.15 kvalifikācijas turnīrs;
Sestdien, 28. maijā – no plkst. 9 pamatturnīra spēles;
Svētdien, 29. maijā
No plkst.10 – ¼ fināli un ½ fināli
Plkst. 14 – spēle par 3. vietu sievietēm, tiešraide LTV7;
Plkst. 15 – spēle par 3. vietu vīriešiem, tiešraide LTV7;
Plkst. 16 – fināls sievietēm, tiešraide LTV7;
Plkst. 17 – fināls vīriešiem, tiešraide LTV7.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: