Lai vēlētu panākumus un veiksmīgus startus, 24. janvārī plkst. 18 Olimpiskā centra ''Ventspils'' ledus hallē notiks tikšanās ar Pekinas Olimpisko spēļu dalībniekiem Robertu Krūzbergu un viņa treneri Kārli Krūzbergu.

Pasākumā piedalīsies Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš, Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja 1. vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs un Ventspils Olimpiskās vienības vadītājs Uldis Boitmanis.

Pekinas olimpiskās spēles notiks no 4. februāra līdz 20. februārim, bet šorttreka sacensības norisināsies no 5. februāra līdz 16. februārim. Roberts startēs 500m, 1000m un 1500m distancēs. Vīriešu sacensībās piedalīsies pa 32 dalībniekiem 500 metru un 1000 metru distancēs, kā arī 36 slidotāji 1500 metros.

Kopumā Robertam aizvadītā 2021. gada sezona vērtējama kā laba, jo gada sākumā pasaules čempionātā izcīnīta 15. vieta 1000m distancē, bet Eiropas čempionā izcīnīta 9. vieta 1000m distancē un 17. vieta 1500m distancē. Gada otrajā pusē tika aizvadīti četri pasaules kausa posmi – divi Āzijā un divi Eiropā, kas bija kvalifikācijas posmi Pekinas Ziemas Olimpiskajām spēlēs. Katram dalībniekam kvalifikācijā ieskaitīja rezultātu trijos veiksmīgākajos no četriem posmiem.

Pekinas Olimpiskajām spēlēm Roberts gatavojās Drēzdenē, Vācijā kopā Vācijas un Polijas izlašu šorttrekistiem bijušā Latvijas šorttreka izlases konsultanta Stjuarta Horspūla vadībā. Grupā trenējās 30 augstas klases šorttrekisti, kas veidoja ļoti labu iekšējo konkurenci un ikdienā tika aizvadīti ne tikai ledus, bet arī fiziskās sagatavotības treniņi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: