Par godu Latvijas dzimšanas dienai Ghetto Games jau ceturto reizi aicina iedzīvotājus gan Latvijā, gan ārpus tās piecelties un skriet! Iespējams kādam tie būs pirmie kilometri, kādam jau trešais maratons.

Aizvadītajā Brīvības skrējienā kopā skrēja vairāk kā 330 dalībnieki, katrs savā lokācijā.

Starts paredzēts 18. novembrī plkst. 9, visi interesenti var pievienoties Ghetto Games Instagram kontam uz iesildīšanos pirms sākt skriet. Savus kilometrus var veikt visas dienas garumā, rezultātus pieņems līdz pat plkst. 23.59.

2020. gada Brīvības skrējiens izaicnāja katru apsvērt domu un piecelties laikā, kad pasaule bija apstājusies. Aizvadītais skrējiens kopā savāca vairāk kā 3000 km un pulcēja skrējējus no visiem Latvijas novadiem kā arī latviešus no Vācijas, Norvēģijas, Briseles, Gruzijas un Anglijas.

Organizatori ir priecīgi par iespēju apvienot tik daudz skrējējus kopā, bet katru savā lokācijā. It kā būt kopā, bet būt katram par sevi. Katram izskriet Latvijas dzimšanas dienā savus kilometrus, lai justos brīvi, nu jau ir kā tradīcija, ko organizē Ghetto Games.

Šajā gadā kopā ar distantrace.com rezultāti būs pārskatāmi visiem un varēs sekot līdzi, kuri ir bijuši ātrākie savās distancēs un tikt pie pārsteiguma balvām. Bet kā min organizatori ātrums galvenais nav, svarīgi ir piecelties un skriet kaut lēnā riksītī!

Reģistrētie var distantrace.com, izvēloties sev piemēroto distanci. Katrs reģistrētais dalībnieks var izvēlēties sev piemērotāko distanci - 3, 5, 7, 10, 15, 21 vai 42 km

Lai pieteiktos nepieciešams reģistrēties mājaslapā www.distantrace.com. Reģistrācija skrējienam ŠEIT

Ghetto Games vēlas atstāt atmiņu video, kurā katrs dalībnieks var būt aktieris, režisors vai vienkārši atsūtīt savu sveicienu!

18. novembrī dalībniekiem jāiesūta savu video un bildes par to, kā ir veicies skrējienā atbildot uz šiem jautājumiem:
1.Ko Tev nozīmē brīvība?
2.Cik daudz noskrēji un kādas emocijas Tev raisīja šis skrējiens?
Protams, iefilmē arī savu novēlējumu Latvijai svētkos!

Video un bildes sūti uz: ghettogamesmedia@gmail.com - norādot vārdu/uzvārdu un info par video!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: