Šodien "Pafbet" Latvijas - Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) norisināsies viens mačs, kurā "Ventspils" savā laukumā tiksies ar "Ogri". Mačs Ventspils Olimpiskajā centrā sāksies plkst.19, tiešraidē to translējot kanālam "Sportacentrs.com TV".

Ventspilnieki sezonu sākuši ar divām uzvarām pār Igaunijas komandām. Vispirms mājās ar rezultātu 89:67 tika pārspēta Rakveres "Tarvas", bet pēc tam viesos ar rezultātu 80:67 uzvarētā Hābnēmē "Viimsi".

Ogrēnieši sezonas pirmajā mačā demonstrēja rezultatīvu sniegumu un savā laukumā ar rezultātu 107:84 uzvarēja Raplas "Avis Utilitas". Turpretī otrajā mačā tika ielaists gana daudz punktu un viesos piedzīvots zaudējums 73:103 Tallinas "TalTech" vienībai.

Ventspils komandai rezultatīvāki sezonas ievadā bijuši Kristaps Ķilps un Artūrs Ausējs, kuriem attiecīgi 19,5 un 17,0 punkti vidēji mačā. Ogres vienībai uzbrukumā līderis bijis Breilens Reisons, kurš guvis 15,5 punktus.

Spēles drīkst apmeklēt:
- personas ar sadarbspējīgu COVID 19 sertifikātu;
- 12 -18 gadus veci jaunieši uzrādot derīgu COVID 19 testēšanas sertifikātu vai sertificētas laboratorijas izziņu par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu;
- bērni līdz 12 gadu vecumam bez COVID 19 sertifikāta kopā ar vecākiem, kuri uzrāda sadarbspējīgu COVID 19 sertifikātu spēles varēs vērot tikai tikai D sektorā.

Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un jāvalkā sejas aizsargmaska!

LIBL kopvērtējuma tabulas augšgalā atrodas "VEF Rīga" un "Latvijas Universitāte", jo pagaidām tās ir vienīgās komandas, kas ir aizvadījušas trīs spēles un visās arī izcīnījušas uzvaras.

Pamatturnīrā komandas līdz 20. martam aizvadīs divu apļu turnīru. Astoņas labākās piedalīsies ceturtdaļfināla sērijās, uzvarētājus noskaidrojot divu spēļu summā. LIBL čempionus paredzēts noskaidrot finālčetrinieka turnīrā. Savukārt sezonu noslēgs Latvijas un Igaunijas čempionātu izslēgšanas spēles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: