20. un 21. augustā Šveices pilsētā Lozanā notiks FIBA (Starptautiskās Basketbola federācijas) 3x3 basketbola Pasaules tūres posms. Turnīrā Latviju pārstāvēs vadošā komanda ''Riga'', kuras sastāvā spēlē Ventspils Olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis, kā arī Agnis Čavars, Nauris Miezis un Artūrs Strēlnieks.

Šajā posmā piedalīsies 14 komandas no Serbijas, ASV, Šveices, Beļģijas, Krievijas, Austrijas, Lietuvas, Vācijas, Ēģiptes, Puertoriko un Latvijas, kuras sadalītas četrās apakšgrupās. Lozanas turnīrā ar pirmo numuru izlikta Serbijas komanda "Liman", ar otro - "Riga", ar trešo - ASV "NY Harlem, bet ar ceturto Serbijas ''Ub''.

''Riga'' komanda spēlēs B apakšgrupā, kurā sacentīsies ar Austrijas ''Graz'' un Šveices ''Lausanne Sport''. Ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās komandas.

Komanda ''Riga'' grupu spēlēs aizvadīs 20. augustā plkst. 16.40 pret ''Graz'' komandu un plkst. 18.35 pret ''Lausanne Sport'' komandu. Izslēgšanas spēles tiks aizvadītas 21. augustā.

Spēles būs iespējams vērot tiešraidē: ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: