Straujos tempos bez galvenā trenera un vadības palicis Serbijas futbola Superlīgas klubs Bačka Palanka, kura šosezon spēlē ventspilnieks Kaspars Svārups.

Pēc ziemas pauzes komanda sezonu atsāka ar uzvaru, kam sekoja trīs sausie zaudējumi, kas nekā neļāva pietuvoties mērķim – saglabāt vietu Superlīgā. Pēc zaudējuma 0:3 Bačka Topalova komandai par savu demisiju paziņoja galvenais treneris Nenads Vaničs un viņa palīgi, kuri tikai ziemā sāka darbu ar komandu. Savukārt nedēļas sākumā pēc kluba direktoru padomes sēdēs par aiziešanu no amata paziņoja arī prezidents Vladimirs Mrdžans un viceprezidents Ilibačics Srdžans. Bačka Palanka klubu turpmāk vadīs īpaša padoma, kas ar laiku arī ievēlēs pārējo vadību.

Lai gan Bačka piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas, situācija cīņā par vietas saglabāšanu Superlīgā nav būtiski pasliktinājusies – līdz drošajai pozīcijai joprojām ir desmit punkti. Šīs nedēļas nogalē savā laukumā gan jāuzņem šobrīd ceturtā spēcīgākā vienība Čukarički, bet tad sekos obligāto punktu vākšanās cēliens. Marts komandai jāsāk ar turnīra tabulas vīdu esošās Voždavac komandas uzņemšanu, bet nākamajās divās spēlēs jātiekas ar komandām, kuras ieņem vēl zemākas vietas. Ja ir vēlme palikt Superlīgā, šajā spēlēs punkti ir vienkārši nepieciešami, kas nozīmē, ka jāsāk būs arī gūt vārti, tā kā par sevi atgādināt derētu arī uzbrucējam Svārupam. Kaspars piedalījies trijos no četriem mačiem, visus sākot starta sastāvā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    keda 25.02.2021, 11:52:37

    Vot tas ir slikti.. sevišķi leģionāriem... šos jau vāca tie, kas tagad ir atkāpušies. Nu, cerēsim, ka jaunajam trenerim tomēr vēl gribēsies par kaut ko pacīnīties.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: