Ventspilnieks, latviešu hokeja aizsargs Uvis Balinskis izvēlēts starp Čehijas ''Tipsport'' hokeja Ekstralīgas pirmās janvāra nedēļas labākajiem, nokļūstot simboliskajā izlasē.

Balinskis Litvīnovas "Verva" sastāvā, kuru pārstāv arī cits latviešu hokejists Oskars Cibuļskis, nedēļas četrās aizvadītajās spēlēs guvis 3 (1+2) rezultativitātes punktus. Kopumā 25 spēlēs sezonā 24 gadus vecais aizsargs iemetis trīs vārtus un trīs reizes rezultatīvi asistējis, kamēr Cibuļskis 24 spēlēs guvis divus vārtus un atdevis trīs piespēles. Latviešu pārstāvētā komanda Ekstralīgas kopvērtējumā ar 13 gūtajām uzvarām 29 spēlēs ierindojas desmitajā vietā.

Tāpat starp labākajiem izvēlēti ''HC Plzen'' spēlētāji, uzbrucējs Petrs Straka (5+0) un aizsargs Peters Čerešņāks (1+1), arī uzbrucējs Jaroslavs Vlačs (4+2) no Liberecas ''Bili Tygri'', kā arī Balinska un Cibuļska komandas biedrs Františeks Lukešs (2+4). Kā labākais vārtsargs atzīts Matejs Mačovskis Prāgas ''Sparta'' rindās, kurš ticis galā ar 98,9% pretinieku metienu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: