Atbilstoši jaunajiem MK epidemioloģiskās drošības noteikumiem, no 27. novembra Olimpiskā centra ''Ventspils'' apsaimniekotajās atlētikas zālēs tiks samazināts personu skaits, kuri vienlaikus drīkstēs atrasties sportošanas norises vietā.

Lai nodrošinātu distancēšanās iespējas un drošu sportošanu, Ūdens piedzīvojumu parka un Pārventas atlētikas zālēs ir mainīts trenažieru izvietojums, un kardio zonas trenažieri pārvietoti uz vingrošanas zālēm, kas atrodas blakus atlētikas zālēm un kur šobrīd citas sporta aktivitātes nenotiek. Līdz ar to atlētikas zāles apmeklētājiem tagad ir vieglāk sportot un ievērot distancēšanos.

Savukārt, lai nodrošinātu plašākas sportošanas iespējas Basketbola halles atlētikas zālē, ir pagarināts darba laiks: no 30. novembra, Basketbola halles atlētikas zāle strādās darba dienās no plkst. 8 līdz 22, brīvdienās no plkst. 10 līdz 18.

Atbilstoši jaunākajiem noteikumiem:
Basketbola halles atlētikas zālē vienlaicīgi drīkstēs uzturēties ne vairāk kā 22 personas;
Ūdens piedzīvojumu parka atlētikas zālē drīkstēs uzturēties kopā ne vairāk kā 16 personas;
Pārventas atlētikas zālē - ne vairāk kā 14 personas.

Atlētikas zāles apmeklējumam joprojām nepieciešams iepriekšējs pieraksts. Informācija par apmeklētāju skaitu, kuri vienlaicīgi drīkst uzturēties telpā būs norādīta pie ieejas durvīm šajās telpās.

Pieteikšanās kārtība ir tāda pati, kāda tā bija iepriekš:
Basketbola halles atlētikas zālei tālrunis iepriekšējam pierakstam ir 63622061.
Pārventas sporta kompleksa tālrunis iepriekšējam pierakstam ir 20606555.
Ūdens piedzīvojumu parka tālrunis iepriekšējam pierakstam uz atlētikas zāli ir 26360777.

Uzturoties Olimpiskā centra sporta un atpūtas bāžu foajē un gaiteņos obligāti jālieto mutes un deguna aizsegi. Mutes un deguna aizsegi nav jālieto sportojot.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: