Itālijas pilsētā Milānā savu 15 cīņu profesionālā boksā aizvadīja Ventspils olimpiskās vienības bokseris Nikolajs Grišuņins, kurš piedzīvoja zaudējumu pēc punktiem, piekāpjoties Itālijas bokserim Fabio Turči.

Šī bija pirmā reize, kad Grišuņins cīnījies par kādu no četru lielo boksa organizāciju jostām.

Iepriekšējā gada izskaņā Nikolajs Grišuņins bija ticis pie mazāka mēroga IBA "Intercontinental" jostas pirmā smagā svara kategorijā, bet tagad cīnījās par IBF "International" čempiona jostu. Viņa pretinieks bija itālis Fabio Turči, kurš savā iepriekšējā cīņā bija zaudējis WBC "International" čempiona jostu, bet pirms tam ticis tikai pie uzvarām.

Turči šajā cīņā guva uzvaru pēc punktiem. Viens tiesnesis visus raundus atdeva itālim (100:90), bet pārliecinošu vērtējumu par labu Turči piedāvāja arī divi pārējie tiesneši (99:91 un 98:92). Grišuņinam otrajā raundā tika pārsists deguns, padarot cīņu asiņainu, un turpinājumā Turči daudz uzbruka ar sitieniem pa ķermeni. Septītajā raundā asiņot nācās Itālijas bokserim, kad viņam pēc neveiksmīgas sasišanās ar galvām tika pārsista uzacs, taču tas neatstāja lielu iespaidu uz cīņas turpinājumu.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    covid-19+.ventspils.lv 27.10.2020, 11:45:40

    Katram pēc nopelniem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: