Ventspilniekiem no 21. oktobra līdz nākamā gada maijam nebūs pieejami 3x3 basketbola laukumi. Lai saglabātu laukumu segumu un grozu konstrukcijas kvalitāti, ir veikta laukumu seguma demontāža un basketbola grozu konstrukcijas pārvietotas uzglabāšanai noliktavā.

Jaunie 3x3 basketbola laukumi Brīvības ielā 14 tika atklāti šovasar, 18. jūlijā un bija ļoti iecienīti jauniešu vidū saturīga brīvā laika pavadīšanā un basketbola elementu apguvē. Tāpat 3x3 basketbola laukumu sporta stundām izmantoja Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas audzēkņi.

3x3 basketbola laukumos notika Latvijas 3x3 basketbola līgas pirmais atlases posms un Ventspils pilsētas skolu sacensības. Vasaras periodā laukumus treniņiem izmantoja Latvijas viens no labākajiem 3x3 basketbolistiem, ventspilnieks Kārlis Lasmanis.

3x3 basketbola laukumu seguma un grozu mobilitāte ir ļoti svarīgs aspekts, jo dod iespēju tos nolikt plašākā teritorijā, uzstādīt pārvietojamās tribīnes un organizēt dažādus turnīrus ar lielu skatītāju un dalībnieku skaitu.

Arī šogad septembrī uz Ventspils 3x3 basketbola laukuma tirdzniecības centrā ''Akropole'' notika Baltijā pirmais 3x3 basketbola turnīrs ''Top Gun'' vasaras sezonas finālturnīrs.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: