Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) sporta centrā ''Kleisti'' aizvadītajā nedēļas nogalē risinājās Latvijas Republikas Nacionālais čempionāts šķēršļu pārvarēšanā, vērtējot sportistu rezultātus divu dienu summā.

No JSK ''Demoras'' uz sacensībām devās četri stiprākie sportiskie pāri, katrs nopelnot pa godalgotai vietai dažādās konkurencēs.

Lai cīnītos par vietu uz uzvarētāju pjedestāla, katrā konkurencē bija jāstartē divas dienas, pirmajā dienā ātruma maršruti divās fāzēs, otrajā dienā maršruti ar pārlekšanu, kur jāizlec bez soda punktiem un tikai labākie tiek uz pārlekšanu, kas ir tā paša maršruta saīsināta versija.

Visi ''Demoras'' sportiskie pāri savus pamatmaršrutus veica tīri un pārlekšanas maršrutā cīnījās par čempiona titulu.

Alisei Lūsei ar poniju Džona iegūtā 4. un 2. vieta, nodrošināja Latvijas Republikas Nacionālā čempionāta kopvērtējumā bronzas medaļu poniju konkurencē ar šķēršļu augstumu līdz 95 cm. Annai Čakstiņai ar poniju Veto pārlekšanas maršrutā 3. vieta, savukārt ar zirgu Chikita, bērnu konkurencē līdz 14 gadiem ar šķēršļu augstumu līdz 115 cm pārlekšanas maršrutā, iegūta 4. vieta.

Vislielākais dalībnieku skaits bija amatieru konkurencē, kur Unda Egendorfa ar maršrutā vecāko zirgu Lēdija, pamatmaršrutu veica tīri un pārlekšanas maršrutā ieguva 4. vietu.

"Pēc īsās, bet ļoti intensīvās sacensību sezonas ''Demoras'' komandas sacensību gars bija nedaudz noplacis un cīņas spars saguris pirmajā sacensību dienā, bet izdevās atpūsties un sakārtot domas un otrā diena jau aizritēja pavisam citā, pozitīvi kaujinieciskā noskaņojumā,'' tā JSK ''Demora'' trenere Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: