Jau pēc divām nedēļām, 9. augustā, Ventspils atkal kļūs par Latvijas triatlona galvaspilsētu. Būšnieku ezera peldvietā notiks Latvijas Čempionāts ''karaliskajā'' Olimpiskajā distancē, būs arī Tautas klases distance iesācējiem un interesentiem, kas vēlas izmēģināt šo daudzpusīgo un interesanto sporta veidu.

Piedalīties var ne tikai individuāli, gan ar stafetes komandu, kurā vismaz vienam dalībniekam ir jābūt sievietei vai meitenei.

Gaidot un gatavojoties ikgadējām Ventspils triatlona sacensībām Triatlona klubs ''Ventspils'' un Ventspils Maratona klubs aicina visus uz triatlona iepazīšanas koptreniņu pirmdien 27. jūlijā plkst. 18 Būšnieku ezera peldvietā.

Treniņu informatīvajā daļā dalībnieki tiks iepazīstināti ar triatlona sacensību galvenajiem noteikumiem un Ventspils sacensību plānu. Sportiskajā daļā īsi izmēģināsim visas trīs triatlona disciplīnas - peldēšanu, riteņbraukšanu un skriešanu.

Treniņus vadīs Ventspils sacensību organizators Māris Priedēns piedaloties vienam no Latvijas labākajiem Ironman triatlonistiem Vadimam Popovam.

Līdzi jāņem peldēšanas brilles un obligāti - riteņbraukšanā ķivere.

Jautājumu gadījumā var zvanīt sacensību organizatoram Mārim Priedēnam – tālr. 29288659 vai rakstīt uz e-pastu maris.priedens@itp.com.lv.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Janis Zvejnieks 27.07.2020, 21:28:51

    Lai veicas, iesacejiem !un galvenais noklut lidz finisam !Nokaps no riten un saks skriet,bet kajs i ka vat un paskriet nevar :)),to es dro$ var pateikt,ka divs reizs tikusam lidz finisam,kad tas sport veids nac ieks to Ventin :))

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: