27. jūnijā plkst. 11 Olimpiskā centra ''Ventspils'' stadionā notiks sporta skolas ''Spars'' sacensības mešanas disciplīnās vieglatlētikā, kurās piedalīsies junioru, A un B vecuma grupu jaunieši.

Sacensību mērķis ir popularizēt vieglatlētiku jauno sportistu vidū un noskaidrot sportistu rezultātu izaugsmi pēc COVID - 19 ierobežojumiem.

Sacensībās startēs sporta skolas ''Spars'' un Ventspils novada bērnu un jauniešu sporta skolas dalībnieki.

Uzvarētāji tiks apbalvoti ar medaļām un diplomiem.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    Aivars Čaklis 27.06.2020, 23:20:03

    Līdz šim ko tādu nebiju piedzīvojis,rīko sacensības,uzacina piedalīties,VB portālā noreklamē ,ka sacensībās startē Spars un Ventspils nov, BJSS audzēkņi,26.06. vakarā LVS mājas lapā ari laikam tiek ielikta tāda informācija,bet, kad sac. tuvojas noslēgumam un novada audzēkņi(bija 7)gaida apbalvošanu,galvenā tiesnese paziņo,ka mēs jūs neapbalvosim,kaut nevienā protokulā mūsējos nerakstīja kā ārpus konkursa startējušus.Man paskaidroja,ka novada sacensībās viņiem arī nav dotas medaļas(jo tās bija nov.iekšējās sac.kur neviens nebija aicināts) Bērniem un viņus atbalstošajiem novada vecākiem tas bija ļoti nepatīkams pārstegums.

  • 0
    Freds 29.06.2020, 08:27:52

    Nu organizatoru rīcība gan ir nenopietna. Kā šāda rīcība popularizē viegatlētiku jauno sportistu vidū? Laikam Ventspils viegatlētikas dzīves kūrētāji vēl nav attapušies no covida.

  • 0
    karlito 28.06.2020, 13:24:12

    Akmens rīkotāju dārziņā....

  • 0
    SkolaSpars 29.06.2020, 09:30:46

    Labdien!
    Sacensības organizēja Sporta skola "Spars". Sacensības norisinājās atbilstoši nolikumam, tāpēc šobrīd nevarēsim izskaidrot, kāpēc nenotika paredzētā apbalvošana. Lūgsim pasākuma tiešiem organizatoriem paskaidrot radušos situāciju un personīgi Jums, Čakla kungs, sniegsim atbildi.
    Ļoti atvainojamies par sabojāto sacensību atmosfēru un radušos nepatīkamo sajūtu.
    Šāds pārpratums vairs neatkārtosies un sacensības tiks organizētas pēc labākiem sacensības organizēšanas principiem un noteikumiem. Uz drīzu tikšanos sacensību arēnā!
    Patiesā cieņā,
    Solvita Pleinica
    Ventspils Sporta skolas "Spars"
    direktore

  • -1
    Latvija pāri visām! 29.06.2020, 21:45:30

    Pareizi, Kovi šiem organizatoriem iedevis pa galvu...ar smagu metamo āmuru.)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: