Atbilstoši Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) sniegtajiem datiem, Ventspilī konstatēts jauns Covid-19 saslimšanas gadījums, bet atbilstoši Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā veiktajiem un Latvijas infektoloģijas centrā diagnosticētajiem analīžu testiem, joprojām uz 29. jūniju slimnīcā nav apstiprināts neviens inficēšanās gadījums ar Covid 19.

Neskatoties uz to, ka ārkārtas stāvoklis Latvijā ir noslēdzies, Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca aicina iedzīvotājus turpināt ievērot nepieciešamos piesardzības pasākumus un saglabāt modrību.

Analīzes iespējams nodot dažādos pieņemšanu punktos visā Latvijā (Centrālās laboratorijas mobilajos punktos, slimnīcās, Gulbja laboratorijā).

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -8
    Latvija pāri visām! 30.06.2020, 13:17:16

    Nu un, tad ta' baigais notikums. Ventspilī ik mēnesi mirst 50-100 cilvēki, un ar daudz smagākām kaitēm.
    Jeb kovidiotu tandēms - valdība &mēdiji grib turpināt masēt mūsu smadzenes ar savu putnubiedēkļa vīrusu.

  • -3
    ^^—^^ 30.06.2020, 13:38:18

    Piekrītu, 1 saslimušais nav "baigais notikums", bet piekritīsi, ka cilvēki vasarā ir baigi "iekarsuši" uz čupošanos, kopā būšanu un reti kurš vairs ievēro 2 metrus... cerams, ka visi apzinīgi mazgā rokas.

    Turklāt - jāinformē jau ir, citādāk kāds bļaustīsies, ka Vpilī tak kāds slims, bet visi noklusē. Kā arī - Covids esot krietni lipīgāks par parastajām mirstamajām kaitēm...

  • -3
    Beshenij Karasj 30.06.2020, 18:23:08

    Ha ha ha!Tie kad ievēroja 2 mettus un ievēro un visu citu ko stulbā,pagaidām vēl tautas neizdrāztā valdība liek-tie ir visslimākie covidšova upuri!

  • -4
    aga 30.06.2020, 18:26:54

    Mja, un ko piesolīja ''inficētajiem''? Mirušo radiniekiem piesola apmaksāt bēru izdevumus, ja piekritīs uz koronu. Tas ir zināms ne vienam vien. Statistika tak kaut kā jāuztur.
    Jā, un vēl pateikšu, ka visi kuri strādā Latvijas medijos ir nelieši un prostitūtas.

  • -6
    Latvija pāri visām! 30.06.2020, 19:51:00

    Visvairāk riebj šī viena putnubiedēkļa vīrusa izcešana iepretim citiem, un panikas ap to veidošana, kas netieši apstiprina sazvērestības hipotēzi.
    Kur infa par visiem pārējiem inficētajiem ar visu iespējamo medicīnas enciklopēdijas saturu,
    kā tas būtu objektīvi???

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: