Ventspils pilsētas pašvaldība aicina izteikt viedokli par diviem jauniem saistošo noteikumu projektiem – sabiedriskās kārtības noteikumiem un pilsētas teritorijas kopšanas un būvju uzturēšanas noteikumiem.

Jaunus saistošos noteikumus izstrādāt bija nepieciešams, jo iepriekšējie, šobrīd joprojām spēkā esošie Saistošie kārtības noteikumi un Labiekārtošanas noteikumi, kas bija pieņemti attiecīgi 1996. un 1998. gadā, ir novecojuši. Šobrīd Latvijas Republikā spēkā stājušies virkne grozījumu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā, t.sk. grozījumi par administratīvo sodu piemērošanu un sodu apmēru. Tāpat esošie Labiekārtošanas noteikumi neietver sevī jautājumus par ēku un būvju uzturēšanu, kā arī par atvieglojumiem dažādām iedzīvotāju kategorijām.

Ventspils pilsētas dome aicina līdz 4. martam iepazīties ar izstrādātajiem jauno saistošo noteikumu projektiem un sniegt vērtējumu.

Ar saistošo noteikumu projektiem iespējams iepazīties Ventspils pilsētas portālā ventspils.lv, Iedzīvotāju informācijas centrā Pārventas bibliotēkā (Tārgales ielā 4), Ventspils pilsētas domē (Jūras ielā 36, 2.stāvā, 23.kabineta priekštelpā), kā arī pilsētas bibliotēkās – Galvenajā bibliotēkā (Akmeņu ielā 2), Pārventas bibliotēkā (Tārgales ielā 4), Gāliņciema bibliotēkā (Kuldīgas ielā 110) un Ventspils Augstskolas bibliotēkā (Inženieru ielā 101).

Ierosinājumus, iebildes un atsauksmes līdz 2011. gada 4. martam lūdzam iesniegt personīgi Ventspils pilsētas domes Būvniecības administratīvajā inspekcijā, Jūras ielā 36, Ventspilī, 2.stāvā, 21. kabinetā vai atsūtīt elektroniski uz e-pasta adresēm iic@ventspils.gov.lv vai linda.augule@ventspils.gov.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: