Ventspils Jaunrades nama šahisti Kuldīgā piedalījās Kurzemes skolēnu sporta spēlēs, bet savās mājās arī startēja Pāvela Pikas piemiņas turnīrs ātrajā šajā,

Kurzemes skolēnu sporta spēlēs jaunākajā grupā (1. - 4.klašu audzēkņi) lielisku rezultātu sasniedza Ventspils 2.vidusskolas komanda – 18 komandu konkurencē tika iegūta otrā vieta. Komandā spēlēja Maksims Odincovs, Artjoms Berestovs, Margarita Vivdenko un Konstantins Kirpičovs, ieskaiti dodot trim labākajiem. Gan Odincovs, gan Berestovs ieguva piecus punktus septiņās partijās, attiecīgi ierindojoties piektajā un septītajā vietā 52 šahistu konkurencē. Tikai par puspunktu mazāk ieguva Vivdenko, ierindojoties 13. vietā kopvērtējumā un otrajā vietā meitenēm.

Vecākajā grupā (5.-9.klašu audzēkņi) 2.vidusskola 17 komandu konkurencē ieguva astoto vietu. Komandā startēja divi spēlētāji Mihails Proščenko un Jegors Kirpičovs un katrs ieguva 4.5 punktus.

Pārējās Ventspils skolas abās grupās tika pārstāvētas pa vienam pārstāvim, līdz ar to nespējot cīnīties par labiem rezultātiem komandu konkurencē.

Jaunrades namā aizvadīts Pāvela Pikas piemiņas turnīrs ātrajā šajā, kurā piedalījās 62 jaunie šahisti no dažādām Latvijas vietām. Turnīrā vienas partijas apdomas laiks bija 12 minūtes un piecas sekundes par katru gājienu.

3. sporta klases turnīrā labākais no ventspilniekiem bija Ilzes Burkevicas audzēknis Elans Kleins, kurš septiņās kārtās izcīnīja trīs punktus. 4. sporta klases turnīrā ar 4,5 punktiem finišēja Ņikita Zisļins, 25 dalībnieku konkurencē izcīnot astoto vietu. Par punktu mazāk Artēmijam Aleksejevam, kurš ieņēma 13. vietu.

Iesācēju turnīrā ar sešiem punktiem labākais bija ventspilnieks Artjoms Berestovs, bet no U8 grupas šahistiem ceturto rezultātu sasniedza Liati Kučuhidze.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: