Pieci Ventspils Kikboksa leģions audzēkņi treneri Sergeja Deņisova vadībā Rīgā piedalījās starptautiskā kikboksa turnīrā Baltic Challenge. Grand-Prix. Baltic Fight for the Belt, kurā izcīnīja čempiona jostu, divus kausus un sešas medaļas.

Nauris Sakniņš tika pie kausa un čempiona jostas kick light disciplīnā līdz 63 kg, 17-18 gadu vecuma grupā, kā arī otrās vieta K-1 disciplīnā šajā pašā vecuma grupā svara kategorijā līdz 63,5 kg. Četri no pieciem sportistiem sacensībās piedalījās pirmo reizi, tāpēc vērtīgāka par iegūtajām medaļām ir iegūtā pieredze. Viesturs Požarskis (13-14 gadi) izcīnīja trešo vietu kick light disciplīnā svara kategorijā līdz 63 kg. Izvērtējot Viestura aizvadītās cīņas un vēlmi uzvarēt, viņš no turnīra rīkotājiem saņēma arī kausu par pašaizliedzīgām cīņām un cīņas sparu.

Matīss Ingus Cīrulis šajā pašā vecuma grupa tika pie sudraba kick light disciplīnā (-42 kg), turklāt viņam fināls kļuva par īstu pārbaudījumu, jo bija jācīnās ar pretinieku, kurš jau aizvadījis 105 cīņas. 7-8 gadu vecuma grupā kick light disciplīnā svar kategorijā līdz 32 kg Fēlikss Pečaks ieņēma otro vietu, bet body-contact disciplīnā bija trešais. Daniels Pečaks cīnījās kick light disciplīnā (-52 kg),15-16 gadus vecu sportistu grupā pie medaļas netika, tomēr pats atzīst, ka tā bija ļoti laba pieredze un ka tagad ar nepacietību gaida nākamos treniņus, lai varētu kļūt labāks.

Sacensībās kopumā piedalījās vairāk ne kā 170 sportisti no 31 kluba, pārstāvot Latviju, Lietuvu, Igauniju, Baltkrieviju, Krieviju un Poliju. Baltic Challenge ir jauns kikboksa turnīrs Latvijā bērniem, pusaudžiem un jauniešiem.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Lūkass Baumanis 12.11.2019, 11:47:26

    malaci

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: