Arī šogad ikvienam Ventspils jaunietim ir iespēja mācīties, kā sagatavot projektu pieteikumus un arī īstenot savas uzrakstītās idejas, piesakot tās Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkursam un iegūt līdz 200 eiro savu ideju realizēšanai.

Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkurss šādu iespēju sniedz jebkuram vecumā no 13 līdz 30 gadiem, kurš ir gatavs uzdrošināties realizēt savas idejas. Vienalga, vai tie ir netradicionāli sporta treniņi, sacensības, apmācības, radošās darbnīcas, iknedēļas filmu vakari vai mini koncerti pilsētas ielās, kaut vai mazais ghetto games festivāls kādā no Ventspils mikrorajoniem, jo pat vistrakākās idejas ir īstenojamas, ja pie tām strādā.

Jau 29. oktobrī Ventspils Jauniešu mājā notika projektu rakstīšanas apmācības, kurās ieinteresētajiem jauniešiem bija iespējams uzzināt par projektu konkursa nosacījumiem un projektu iesniegšanas un īstenošanas kārtību, kā arī radīt pirmās idejas un atrast līdzīgi domājošos vienaudžus. Lai projektu rakstīšanas un iesniegšanas process būtu vieglāk saprotams, organizatori izstrādājuši palīgmateriālu No idejas līdz projektam, bet sākotnējās idejas formulēšanai tiks izmantota projektu vizītkartes šablons.

Lai varētu gan sekmīgi izstrādāt projekta ideju, gan arī to veiksmīgi īstenot, visiem interesentiem tiek piedāvātas individuālas konsultācijas klātienē pie konkursa koordinatores un konsultantes Helēna Kohas Ventspils Jauniešu mājā vai neklātienes konsultācijas, rakstot uz e-pastu helena.koha@ventspils.lv.

Plašāka informācija par projektu konkursu, tā nolikums, veidlapas un iesniegšanas termiņi pieejami Ventspils Jauniešu portālā sadaļā Iniciatīvu konkurss.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: